Коломойський обговорив умови Маркевича з менеджментом "Дніпра" - ЗМІ

Поділитися
Коломойський обговорив умови Маркевича з менеджментом "Дніпра" - ЗМІ Коломойський не готовий серйозно витрачати гроші
Власник "Дніпра" готовий лише частково задовольнити вимоги головного тренера.

У Женеві відбулася зустріч власника "Дніпра" Ігоря Коломойського з менеждментом клубу. Про це, посилаючись на власні джерела, повідомляє Tribuna.com.

На зустрічі обговорювалися умови, які висунув Мирон Маркевич для того, щоб повноцінно конкурувати з "Динамо" і "Шахтарем" за золоті медалі чемпіонату України. А саме - посилення як мінімум трьома топ-виконавцями, які могли б закрити проблемні позиції на лівому фланзі оборони, в центрі поля, а також на лівому фланзі півзахисту, який буде пустувати після від'їзду Коноплянки. Раніше Маркевич заявив, що команді потрібно підписати не менше шести новачків.

Власник "Дніпра", в свою чергу, впевнений, що в новому сезоні можна боротися за перемогу і без великих вкладень, але на мінімально необхідні заходи піти готовий. Зокрема, "Дніпро" може викупити у "Карпат" контракт Павла Ксьонза, орендувати у львів'ян юного крайнього півзахисника Мар'яна Шведа, а у "Шахтаря" - лівого захисника Азеведо. Також можливі інші придбання, однак без серйозних витрат.

За даними Tribuna.com Маркевич готовий прийняти пропозицію Коломойського. Сьогодні, 18 червня, у Києві має відбутися їх зустріч, на якій будуть обговорюватися остаточні умови подальшої роботи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі