Колишній тренер збірної Франції з футболу Доменек буде тренувати дитячу команду

Поділитися
Колишній тренер збірної Франції з футболу Раймон Доменек, під керівництвом якого французи провально виступили на світовій першості 2010 року, очолить команду з дітей до 11 років.

Колишній тренер збірної Франції з футболу Раймон Доменек, під керівництвом якого французи провально виступили на світовій першості 2010 року, очолить команду з дітей до 11 років.

Доменек прийняв пропозицію від клубу Болоньї-Білланкорт у передмістях Парижа і буде тренувати дитячу команду як мінімум до кінця року. Він працює на добровільних засадах.

«Мені потрібно перепочити, переосмислити себе. Я шість років тяжко працював. Настав новий етап, і я хочу насолоджуватися собою», - заявив Доменек репортерам. Коментуючи свої враження від тренерської роботи з дітьми, він зазначив, що «давно так не веселився».

Доменек керував збірною Франції з 2004 року, а до цього протягом 10 років він тренував молодіжні національні команди. Про його відставку було відомо ще до початку першості в ПАР, де французам не вдалося ні разу виграти. У результаті Франція набрала лише одне очко і  не вийшла з групового етапу. Також виступ підопічних Доменека ознаменувався гучним скандалом, який привів до того, що зі збірної був відрахований один з лідерів Ніколя Анелька.

За матеріалами LENTA.RU

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі