Колишній футболіст "Говерли" відсудив у клубу 9 мільйонів гривень

Поділитися
Колишній футболіст "Говерли" відсудив у клубу 9 мільйонів гривень Трухін намагається повернути гроші через суд © Спорт-Экспресс в Украине
Дмитро Трухін виграв суд у футбольного клубу з Ужгорода.

Ужгородська "Говерла" має заплатити своєму колишньому футболісту Дмитру Трухіну 9 мільйонів гривень. Таке рішення ухвалив Галицький районний суд Львова, передає телеканал Футбол 1.

Варто відзначити, що дана сума накопичилася у вигляді боргу 32-річному футболістові в доларах.

"Мені заборгували за 12 місяців. Ми подали заяву в суд на початку червня і хотіли повернути свої гроші в рамках закону. "Говерла" намагалася тягнути час, були різні питання, але рішення було прийнято на мою користь", - прокоментував ситуацію Трухін, який виступав за ужгородців з 2011-го по 2015-й роки.

Нагадаємо, що раніше Федерація футболу України наклала "Говерлі" заборону на реєстрацію новачків до моменту, поки клуб не погасить всі борги перед гравцями.

Читайте також: "Говерла" оскаржить рішення ФІФА

Під час зимової паузи команда В'ячеслава Грозного не проводила закордонні збори, проте сьогодні, 20 лютого, Football.ua стало відомо, що команда таки відправиться на збір до Туреччини, який триватиме близько двох тижнів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі