Колишній президент УЄФА Платіні запропонував зменшити кількість футболістів на полі до десяти

Поділитися
Колишній президент УЄФА Платіні запропонував зменшити кількість футболістів на полі до десяти © EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
Француз закликав до революційних змін.

Легендарний французький ексфутболіст та колишній президент УЄФА Мішель Платіні запропонував кардинально змінити правила футболу.

"Можливо, варто прибрати одного гравця і грати вдесятьох. У минулому столітті ми грали по 11 осіб, але тоді гравці бігали менше, ніж сьогодні, вони були не такі сильні і рухалися повільніше. Отже, можливо було б непогано зменшити кількість гравців на полі - це звільнило б простір", - наводить слова Платіні RMC Sport.

Нагадаємо, 69-річного Мішеля Платіні було відсторонено від футболу наприкінці 2015 року за звинуваченням у незаконному отриманні від колишнього президента ФІФА Зеппа Блаттера двох мільйонів швейцарських франків. Платіні офіційно залишив пост президента УЄФА у вересні 2016 року.

Футбольним функціонерам погрожував тюремний термін до 5 років, але влітку 2022 року судді виправдали чиновників і зняли з них звинувачення.

Раніше повідомлялося, що УЄФА затвердив революційне правило у футболі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі