Колишній наставник "Шахтаря" назвав донеччан найкращою командою Східної Європи

Поділитися
Колишній наставник © ФК Шахтер
Хорват приємно висловився про свій колишній клуб.

Колишній головний тренер "Шахтаря" Ігор Йовічевіч розповів про свій період роботи у донецькому клубі.

"Минулий сезон був особливо важким. Але я відчув себе громадянином України, спілкуючись з українцями майже 20 років. Я покохав українців, коли грав за "Карпати" у 2003 році. Потрібно виявляти характер у важкі часи, у труднощі, а не тільки коли всі довкола посміхаються, коли довкола мир. Коли ти потрібний людям в Україні, ти маєш думати, бути відповідальним. Тому я прийняв пропозицію "Шахтаря".

Крім того, це велика команда у Європі. Останні 14 чи 15 років вони регулярно виступають у Лізі чемпіонів. Мабуть, це найкраща команда у Східній Європі. Для мене було честю прийняти їхню пропозицію, бо до мене "Шахтар" тренували Роберто Де Дзербі, Луїш Каштру, Паулу Фонсека. Це чудові тренери. Для мене було викликом відповідати рівню "Шахтаря", - наводить слова тренера 365Scores Arabic.

Нагадаємо, 49-річний Йовічевіч очолив "Шахтар" влітку минулого року, коли пішов з "Дніпра-1". Під його керівництвом "гірники" виграли чемпіонат України, а також вийшли до плей-офф Ліги Європи з групи Ліги чемпіонів та дійшли до 1/8 фіналу турніру.

1 липня стало відомо про те, що Йовічевіч більше не є головним тренером "Шахтаря", а новим наставником був призначений нідерландський фахівець Патрік ван Леувен.

Раніше повідомлялося про те, що колишнього головного тренера "Шахтаря" було видалено в Саудівській Аравії в матчі проти команди Роналду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі