Колишній футболіст молодіжної збірної України виступатиме за Молдову

Поділитися
Колишній футболіст молодіжної збірної України виступатиме за Молдову Бабогло стане легіонером в УПЛ © ФК Олександрія
Владислав Бабогло народився у цій країні.

Колишній футболіст молодіжної збірної України Владислав Бабогло вирішив виступати за збірну Молдови.

Федерація футболу Молдови повідомила про дебютний виклик 24-річного захисника "Олександрії" для підготовки з національною командою до старту кваліфікації Євро-2024. ФІФА надала для цього дозвіл.

Бабогло у минулому виступав за молодіжні збірні України U-17 та U-21. При цьому гравець народився в Молдові, а розпочинав свою кар'єру в академії одеського "Чорноморця", після чого у 2017-му підписав контракт із "Олександрією".

"До мене звернувся тренерський штаб збірної з пропозицією зіграти за Молдову. Я поговорив зі своєю родиною, зі своїми родичами і вирішив прийняти це запрошення. Я поговорив із головним тренером Сергієм Клещенком, і ми чудово зрозуміли одне одного.

Я хочу подякувати Федерації футболу Молдови за надану мені можливість грати за збірну і хочу пообіцяти всім, що викладатимуся на полі в кожному матчі, тому що я хочу допомогти команді.

Молдова мені не чужа. Я тут народився, маю багато родичів. До війни в Україні я досить часто приїжджав до Молдови, до рідного села Копчак", – сказав Бабогло.

Раніше повідомлялося про те, що футболіста, який зіграв у бутсах з російським прапором, відсторонили від матчів у Німеччині.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі