Київське «Динамо» продасть нападаючого до московського «ЦСКА»

Поділитися
Київське «Динамо» продасть московському «ЦСКА» бразильського нападаючого Гільєрме, який зараз перебуває у «армійців» в оренді. Про це в інтерв'ю «Советскому спорту» повідомив президент українського клубу Ігор Суркіс.
Київське «Динамо» продасть московському «ЦСКА» бразильського нападаючого Гільєрме, який зараз перебуває у «армійців» в оренді. Про це в інтерв'ю «Советскому спорту» повідомив президент українського клубу Ігор Суркіс.«Переговори про викуп його трансферу «армійцями» близькі до завершення, - розповів він. - Думаю, цього тижня питання буде остаточно залагоджено». Варто відзначити, що у середу, 14 липня, у рамках 1/16 фіналу Кубка Росії «ЦСКА» обіграв «Торпедо» із рахунком 2:0. При цьому дублем у складі армійського клубу оформив саме бразилець Гільєрме. Він відзначився на 9-й і 12-й хвилині зустрічі. Нагадаємо, коли «Динамо» віддавала бразильця до «ЦСКА», то в угоді була прописана сума трансферу 17 мільйонів доларів. Однак пізніше президент київського клубу заявив, що суму відступних може бути зменшено. За повідомленнями російських ЗМІ, кияни отримають за форварда, який неодноразово виявляв бажання продовжити кар'єру саме у московському клубі, 10 мільйонів доларів. Гільєрме перейшов до київського «Динамо» на початку 2009 року. У складі київського клубу він встиг провести шість матчів, відзначившись чотири рази. Влітку того ж року форвард був відданий в оренду московському «ЦСКА». У складі російського клубу він виходив на поле 18 разів, на рахунку нападаючого 10 м'ячів.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі