"Хлопчик помер у мене на руках": президент українського футбольного клубу розповів про жахи війни

Поділитися
Собуцький - президент "Агробізнесу" © Факты
Україна продовжує протистояти окупантам.

Президент футбольного клубу Першої ліги "Агробізнес" Олег Собуцький розповів про жахи війни проти РФ.

"Найгірше в житті – коли гинуть діти. Це не можна порівняти ні з чим. Я часто бачив, як гинуть мої побратими, але коли гинуть діти, а ти не можеш нічого зробити... Це найгірше, що може бути. Був випадок. у Лисичанську, коли я виносив напівмертву дитину... Цей маленький хлопчик помер у мене на руках, а я нічого не міг вдіяти. Хлопці прийшли із завдання, і нас почали обстрілювати з мінометів.Я говорю медику: "Скажи, хто найважчий". Він вказав на маленького хлопця. Я беру його на руки, мама його сідає також – вони жили в цьому будинку, який обстрілювали...

Везу його до лікарні та кажу матері: "Скажіть, будь ласка, хто нас здав? Зараз ми їдемо в поліцію, я вас залишаю там і везу дитину до лікарні". Вона відмовилася. Зрештою сказала: "Та це старий козел із крайнього під'їзду". Вони самі розуміють, що прилетять і по ним, але здають наші позиції. Я цього хлопчика до лікарні так і не довіз, бо попадали стовпи, їхати було неможливо. Взяв його на руки і не те, що біг, летів. Приніс його на руках до лікарні, але за півгодини він помер. Так і не отямився", – розповів Собуцький в інтерв'ю Sportarena.

Нагадаємо, що з весни 2014 року бойові дії в Україні велися на окремих територіях Донецької та Луганської областей, на яких сепаратисти за підтримки Росії проголосили так звані "ДНР і "ЛНР".

24 лютого минулого року президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Раніше відомий український тенісист розповів про свої обов'язки на війні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі