"Хитрий план, щоб не потрапити на Італію": соцмережі емоційно відреагували на поразку України від Австрії на Євро-2020

Поділитися
Україна програла два матчі на Євро з трьох © УАФ
Вболівальники не стримували емоцій після прикрої поразки на турнірі.

Українські користувачі соціальних мереж емоційно відреагували на поразку збірної України в матчі третього туру групового етапу Євро-2020 проти команди Австрії (0:1).

"Друзі, спокійно, це не наша поразка, це хитра тактика Шеви, щоб не вийти в плей-офф на Італію", "не впізнав я збірну, нічого взагалі не виходило", "ще один валідольний вечір вийшов", "той момент, коли вболівальники краще за збірну",

"Це просто неповага до всіх українських вболівальників які подужали тисячі км", "сенс такого Євро з такою грою?", який плей-офф, якщо Австрію не обігруємо?", "Зате Північну Македонію перемогли",  яка рідість", "і де поділася наша хвалена атакуюча гра?", "Італійці засмутилися, що ми не вийшли з другого місця"", - написали користувачи.

Відреагував на невдачу збірної України в матчі з Австрією і президент України Володимир Зеленський:

"Так, знову важкий матч. Так, сьогодні маємо гірку і прикру поразку. Однак навіть після цієї гри збірна не втратила як шанс на участь в 1/8 фіналу, так і нашу з вами підтримку, бо це - наші хлопці. Збірна, ми з тобою! Слава Україні! ", - написав Зеленський на своїй сторінці в Twitter.

Нагадаємо, збірна України на Євро-2020 перемогла Північну Македонію (2:1) і поступилися Нідерландів (2:3) і Австрії (0:1).

Збірна України завершила груповий етап на третьому місці слідом за Австрією та Нідерландами. У плей-офф потраплять чотири з шести команд, які фінішували на третьому рядку в своїх квартетах. Доля команди Андрія Шевченка вирішиться після завершення групового етапу.

Раніше повідомлялося про те, що Росія розгромно поступилася Данії і покинула Євро-2020.

Підписуйтесь на телеграм-канал ZN.UA про Євро-2020 .

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі