Хабіб Нурмагомедов прийме рішення про повернення в UFC після бою Макгрегор - Пор'є

Поділитися
Хабіб Нурмагомедов прийме рішення про повернення в UFC після бою Макгрегор - Пор'є Хабіб і Уайт провели зустріч в Абу-Дабі
Росіянин може повернутися в змішані єдиноборства.

Президент UFC Дейна Уайт розповів про майбутнє чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова.

"Дуже багато звалилося на Хабіба: і смерть батька, і травма ноги перед боєм з Гейджі. Ми домовилися з Хабібом, що візьмемо час, щоб він прийшов в себе. Хабіб відчуває, що він досяг всього чого хотів. У нього немає мотивації повертатися. Наступного тижня ми побачимо два топ боя: Конор Макгрегор - Дастін Порь'є і Майкл Чендлер - Ден Хукер.

І Хабіб сказав, що якщо ці хлопці покажуть щось феноменальне, то він подумає про повернення. Йому також сподобався виступ Чарльза Олівейри. Він не буде затримувати дивізіон, якщо зрозуміє, що повертатися немає причин. Він хотів приїхати на UFC 257, подивимося", - розповів Уайт на телеканалі ABC.

Нагадаємо, 24 жовтня дагестанець здобув перемогу задушливим прийомом в другому раунді, задушивши Гейджа ногами. Хабіб втретє захистив титул чемпіона UFC в легкій вазі. Після бою Нурмагомедов оголосив про завершення кар'єри. Російський боєць здобув в UFC 29 перемог, не програвши жодного.

Раніше повідомлялося про те, що UFC офіційно оголосив про повернення Макгрегора.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі