Керівництво висунуло тренеру «Таварії» ультиматум

Поділитися
Почесний президент «Таврії» Сергій Куніцин провів екстрену нараду з тренерським штабом і низкою гравців команди у зв'язку з невдалою грою колективу в останніх матчах Чемпіонату України. Зокрема, він піддав різкій критиці роботу наставника клубу Сергія Пучкова, висунувши тому ультиматум.
Почесний президент «Таврії» Сергій Куніцин провів екстрену нараду з тренерським штабом і низкою гравців команди у зв'язку з невдалою грою колективу в останніх матчах Чемпіонату України. Зокрема, він піддав різкій критиці роботу наставника клубу Сергія Пучкова, висунувши тому ультиматум.Про це у понеділок, 13 вересня, повідомив офіційний сайт «Таврії». Сергій Куніцин (на фото) оголосив, що якщо у трьох найближчих офіційних поєдинках команда не доб'ється позитивних результатів, керівництво клубу буде ставити питання про доцільність подальшого співробітництва з нинішнім тренерським штабом команди. Також Сергій Куніцин спростував оприлюднену Сергієм Пучковим після матчу з київським «Арсеналом» інформацію про фінансові проблеми сімферопольського клубу, зауваживши при цьому, що зарплата і преміальні команді виплачуються своєчасно. Після дев'яти турів Чемпіонату України «Таврія» займає 10-е місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 10 очок. Сімферопольський клуб отримав лише три перемоги, одну нічию і п'ять поразок. Так, в останньому турі «Таврія» мінімально поступилася київському «Арсеналу». Окрім того, сімферопольці цього року не змогли пробитися до групового етапу Ліги Європи, двічі програвши німецькому клубу «Байєр».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі