Керівництво "Дніпра" збирається здійснити мрію Маркевича

Відео
Поділитися
Керівництво "Дніпра" збирається здійснити мрію Маркевича Взимку "Дніпро" планує підсилити склад © football.ua
Команду залишить хорватський легіонер Іван Стрініч, який останнім часом повністю втратив мотивацію на футбольному полі і не може допомогти своїй команді.

Дніпропетровський "Дніпро" і його головний тренер Мирон Маркевич можливо отримає підсилення у міжсезоння, що помітно поліпшить шанси команди на боротьбу за чемпіонство.

В першу чергу дніпропетровці можуть посилитися кваліфікованим гравцем центру поля, якого на думку Маркевича так не вистачало його команді. А у зв'язку з відходом флангового захисника Івана Стрініча, ще більше довіри з боку тренерів може отримати 18-річний Валерій Лучкевич.

Про трансфери і втрати розповів генеральний директор команди Андрій Стеценко, так що цілком ймовірно, що ситуація в зимове міжсезоння складеться саме таким чином. Втім, Стеценко так і не сказав, чи залишиться в Дніпропетровську Євген Коноплянка.

Додамо, що 1 грудня "Дніпро" зіграє в матчі 14-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти донецького "Металурга". Гра відбудеться у Дніпропетровську на 19:00. Нагадаємо, що у поєдинку 1-го туру дніпропетровці на виїзді вирвали перемогу у донеччан - 2:0.

Читайте також: Маркевич розповів про стовідсоткову реалізацію пенальті на тренуваннях "Дніпра"

27 листопада в італійському Мілані Дніпро втратив виїзну перемогу над Інтером, відкривши рахунок на початку першого тайму, а потім отримавши шанс подвоїти перевагу з пенальті. Але італійці піднялися, і не тільки відновили рівновагу, а й вийшли вперед.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі