Каштру і Конте дали останні коментарі перед матчем "Інтер" - "Шахтар"

Поділитися
Каштру і Конте дали останні коментарі перед матчем Матч відбудеться сьогодні © ФК Шахтер
Команди готові до поєдинку.

Головні тренери "Інтера" і "Шахтаря" Антоніо Конте та Луїш Каштру дали останні коментарі перед матчем 1/2 фіналу Ліги Європи. Слова наставників наводить прес-служба "гірників".

"Абсолютно спокійно підходжу до матчу. Ми прекрасно розуміємо, що це просто ще одна гра. Звичайно, підходимо до неї серйозно, як і завжди, як і до будь-якої іншої. І з величезним бажанням пройти у фінал. Знаємо, що чекає поєдинок з дуже сильною командою - і це не дивно. У Конте цікава динаміка, складна і в атаці, і в обороні, і в переходах між фазами, і в тактичних схемах. Ми до цього підготовлені ", - повідомив Каштру.

Букмекери зробили прогноз на матч 1/2 фіналу Ліги Європи "Інтер" - "Шахтар".

"Структура" Шахтаря "як клубу така, що їх рівень, незалежно від зміни тренера, завжди залишається дуже високим. У нас велика повага до"Шахтаря". Це клуб, який протягом всіх останніх років показав на європейському рівні, що вміє. І зараз це найсильніший суперник з усіх, з ким ми грали в цьому турнірі, але ми добре готові до матчу. Вийдемо на поле з великою повагою до них, але також з великою цілеспрямованістю і бажанням показати, що ми потрапили в півфінал не випадково. зробимо все можливе, щоб пробитися у фінал ", - повідомив Конте.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Інтер - Шахтар.

Поєдинок 1/2 фіналу Ліги Європи "Інтер" - "Шахтар" відбудеться сьогодні, 17 серпня, в німецькому Дюссельдорфі. Початок зустрічі - о 22:00 за київським часом.

Матч пройде без глядачів через обмеження, які були введені в зв'язку з коронавірусом.

Раніше повідомлялося про те, що чотири футболісти "Шахтаря" потрапили в команду тижні Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі