"Карпати" відпустили гравців в Іспанію та Болгарію

Поділитися
"Карпати" відпустили гравців в Іспанію та Болгарію Пластун перебрався Болгарію © ФК Карпати
Ігор Пластун і Олексій Гуцуляк залишили львівський клуб.

Львівські "Карпати" оголосили про трансфери двох футболістів у закордонні клуби. Захисник Ігор Пластун перейшов у болгарський "Лудогорець", а півзахисник Олексій Гуцуляк - в іспанський "Вільярреал".

Як і повідомлялося раніше, 18-річний Гуцуляк перейшов у "Вільярреал" на рік на правах оренди, після якої іспанський клуб зможе викупити контракт футболіста за 1,5 мільйона євро.

Що стосується 25-річного Пластуна, то, за неофіційною інформацією, на його трансфері "Карпати" заробили 500 тисяч євро.

"Ми відпускаємо нашого капітана, тому що у нього є можливість пограти в Лізі чемпіонів. Думаю, що у "Карпат" такої можливості в найближчі роки не буде. Тримати молодого і талановитого футболіста немає сенсу. Тим більше, що ми отримали серйозну компенсацію за перехід Пластуна в "Лудогорець".

В останні роки ми не затримували молодих футболістів. Так було в ситуації з Мар'яном Шведом, тепер відпускаємо Олексія Гуцуляка, якого ми віддаємо в оренду з правом викупу "Вільярреалу". Ми хочемо показати приклад молоді не тільки західної частини нашої країни, але і всієї України. Ми нікого тримати не будемо, а навпаки - будемо дбати про те, щоб наші діти росли. Адже школа, в якій навчається вісімсот дітей, повинна мати приклад", - сказав президент "Карпат" Петро Димінський.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що з нового сезону "Карпати" буде очолювати Валерій Яремченко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі