"Карпати" презентували новий логотип клубу

Поділитися
© ФК Карпати
Права на стару емблему були передані фанатам.

"Карпати" оголосили про зміну свого логотипу, повідомляє прес-служба львівського клубу.

Відзначимо, що попередній логотип львівського клубу був переданий громадської організації "Ультрас Карпати ", тепер вона є власником прав на клубний герб.

"Легендарний герб "Карпат" не зникає. Це головний символ клубу, її історії і досягнень. Тому "Карпати" вирішили передати його тим, хто більше заслуговує їм володіти. Громадська організація "Ультрас Карпати", що об'єднує активних уболівальників "зелено-білих", відтепер є повноправним власником прав на клубний герб ", - повідомляється на сайті "левів".

"Я переконаний, що далі ми все будемо плисти в одному човні, маючи одне спільне бачення, одну стратегію і одну мету. Разом з вами, справжніми фанатами, які завжди будуть носити герб на серці і ніколи не "перевзуються", разом з вашою довірою і підтримкою, ми зробимо сильніший клуб, яким будемо пишатися ", - зазначив співвласник клубу Олег Смалійчук.

Нагадаємо, "Карпати" були виключені з нинішнього розіграшу Прем'єр-ліги після неявки на два матчі з "Маріуполем". Повідомлялося, що у клубу є борги на суму в п'ять мільйонів доларів, а наступний сезон клуб планує почати у Другій лізі.

Раніше стало відомо про те, що "Карпати" припинять існування, якщо не заявляться в Першу лігу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі