"Карпати" можуть відправити у першу лігу за борги перед футболістами

Поділитися
"Карпати" можуть відправити у першу лігу за борги перед футболістами © ukraine.russiaregionpress.ru
З огляду на те, що львівська команда ігнорує рішення Федерації футболу України, її очікують серйозні санкції - аж до посилання в першу або другу лігу.

Незважаючи на те, що львівські "Карпати" вже постраждали за невиконання рішень Палати суперечок Федерації футболу України, керівництво команди все ще має заборгованості перед колишніми футболістами.

Нещодавно ФФУ зняла з львів'ян 9 очок (один раз - три, другий - 6), що погіршило турнірне становище команди, однак зараз "Карпати" чекають більш серйозні санкції.

Справа в тому, що "зелено-білі" досі не погасили фінансові заборгованості перед двома своїми колишніми футболістами - Іваном Мілошевічем і Артемом Федецьким. Першому "Карпати" повинні 150 тисяч гривень, а другого - 1 мільйон у національній валюті. Поки КДК ФФУ наклала на львівський клуб штраф у розмірі 62 тисяч гривень, але якщо "Карпати" й надалі будуть ігнорувати вимогу погасити борги перед згаданими футболістами, то на львів'ян буду накладені санкції і нефінансового характеру. Про це телеканалу "Футбол 1" розповів юрист Дмитро Коробко.

Читайте також: Керівництво "Карпат" прагне чужими руками збанкрутувати клуб - експерт


"За підсумками засідання КДК ФФУ, на якому було винесено рішення про накладення на "Карпати" штрафу, львівський клуб був попереджений про те, що якщо заборгованість перед Федецький і Мілошевичем не буде погашена, то на адресу львів'ян підуть жорсткі санкції: від заборони на трансферну діяльність і зняття очок, і до переведення в нижчу лігу", - повідав Коробко.

Нагадаємо, що в чемпіонаті Прем'єр-ліги "Карпати" йдуть на передостанньому місці з 4 очками в активі. У разі, якби львів'яни не позбавили 9 очок, то команда перебувала на 11-му місці.

Читайте також: Керівництво "Карпат" прагне чужими руками збанкрутувати клуб - експерт

Напередодні стало відомо, що півзахисник "Карпат" Павло Ксьонз може повернутися в київське "Динамо", в якому він починав свій шлях у професійному футболі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі