"Карпати" мають намір орендувати захисника "Шахтаря" Матвієнка – ЗМІ

Поділитися
"Карпати" мають намір орендувати захисника "Шахтаря" Матвієнка – ЗМІ Матвієнко перебуває в структурі "Шахтаря" з 2009 © ФК Шахтер
Львівський клуб не проти посилитися українським захисником.

Захисник "Шахтаря" Микола Матвієнко може перейти в "Карпати". Львівський клуб веде переговори з "гірниками" про оренду 20-річного захисника.

Матвієнко є вихованцем донецького клубу, в системі якого перебуває з 2009 року. Дебютував за "Шахтар" в минулому сезоні, відігравши 5 матчів в Кубку України і ще 2 в УПЛ.

У нинішньому сезоні молодий українець провів свої перші єврокубкові матчі у складі "поморанчево-чорних", вийшовши у стартовому складі на поєдинки Ліги Європи проти турецького "Коньяспора" і португальської "Браги".

Раніше львівський клуб продав у донецький "Шахтар" свого лідера Густаво Бланко Лещука. Також "Карпати" орендували аргентинського захисника Паса, нападника Рожеріо Алвеса, підписали контракт з українським захисником Дитятьевым і повернули з оренди в іспанському "Вільярреалі" Олексія Гуцуляка.

Читайте також: "Карпати" підписали контракт з Дитятьєвим

Нагадаємо, після 18-ти турів української Прем'єр-ліги "Карпати" посідають останнє місце в турнірній таблиці, маючи в активі п'ять очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі