Капітан збірної України з футзалу продовжить кар'єру в Росії

Поділитися
Капітан збірної України з футзалу продовжить кар'єру в Росії У 2016 році Іваняк увійшов у десятку найкращих воротарів планети © Sport Arena
Євген Іваняк буде виступати в Росії.

Капітан збірної України з футзалу Євген Іваняк продовжить кар'єру в російському "Оргхімі" з Нижнього Новгорода. Контракт з голкіпером розрахований до 2023 року.

"Коли піднімаєшся на певний рівень, хочеш його тримати і не відпускати. Це стосується і свого стану, і навколишньої дійсності. Спорт – своєрідний наркотик, і коли його втрачаєш, то намагаєшся всіма силами його повернути і відчувати як можна довше ті почуття та емоції.

Російський чемпіонат (атмосфера, зали, рівень команд) на порядок вище, ніж у більшості інших країн. Звичайно, є конкуренти, але вони мінімальні. Тому мені хотілося повернутися саме в ті краї, де дуже високий рівень футзалу, і я кайфую від того, що роблю", – сказав Іваняк.

Останнім клубом 37-річного Іваняка був київський "Хіт". Раніше він виступав за "Запоріжкокс", "Інтеркас", "Тайм", харківський "Локомотив", "Ураган", російську "Діну" і вірменський "Лео".

Іваняк шість разів вигравав чемпіонат України і тричі ставав володарем Кубка України. У 2016 році Євген увійшов у десятку найкращих воротарів планети.

Читайте також: Україна захистила титул чемпіона світу з футзалу для гравців з вадами зору

Раніше повідомлялося про те, що ФІФА перенесла чемпіонат світу з футзалу через пандемію коронавірусу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі