Канадієць Бермейн Стіверн завоював вакантний пояс Віталія Кличка

Поділитися
Канадієць Бермейн Стіверн завоював вакантний пояс Віталія Кличка © fightnews.com
Вперше за кілька років титулом чемпіона світу в суперважкій вазі заволодів боксер, прізвище якого не Кличко. Втім, судячи з розвитку ситуації, пояс WBC у канадця Бермейна Стіверна довго не затримається.

Канадський боксер Бермейн Стіверн переміг в Лос-Анджелесі американця Кріса Арреолу в матчі за титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC, від якого відмовився Віталій Кличко після оголошення про завершення кар'єри.

Кличко заволодів поясом чемпіона WBC тривалий період двічі: з квітня по грудень 2004-го (втратив титул після того, як перший раз завершував кар'єру боксера), а також з жовтня 2008-го, коли відібрав його у нігерійця Сема Пітера.

Стіверн здолав суперника в шостому раунді, коли після серії ударів канадця Арреола кілька разів побував у нокдауні, а суддя в рингу був змушений припинити бій.

Зазначимо, що для Стіверна ця перемога стала 24-ї на професійному рингу при одній поразці і однієї нічиєї. Примітно, що Стіверн вийшов в ринг після більш ніж річної перерви - такий термін пов'язаний якраз з тривалими в 2013 році переговорами з командою Віталія Кличка. У попередньому матчі Стіверн здолав як раз Арреолу - в тій зустрічі канадець переміг за очками.

Таким чином, титул чемпіона світу за версією одного з найавторитетніших боксерських організацій пішов у Канаду. Втім, судячи з розвитку ситуації, а також зважаючи неодноразово підтверджених намірів з боку Володимира Кличка завоювати саме цей пояс, радість Стіверна буде недовготривалою.

ТАКОЖ: Леннокс Льюїс підтримав Кличко в бажанні стати абсолютним чемпіоном світу

Втім, за деякою інформацією, перший захист титулу 35-річний канадець повинен провести в бою не з Кличком, а американським проспектом Деонтейем Уайлдером.

Як би там не було, але багато чого буде залежати від майбутніх матчів українця: нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо, що суперником Кличка може стати болгарин Кубрат Пулєв - на цей поєдинок Кличко змусить вийти IBF, титулом якою він володіє. Поки ж підтвердження з боку Володимира про бій з Кульовим не надходило. !zn

Читайте також:

Кличко виправдав прогнози, відправивши Австралійського Майка Тайсона в нокаут у 5-му раунді

Знаменитий промоутер Дон Кінг втік з Росії під покровом ночі

Василь Ломаченко отримав ще один шанс стати чемпіоном світу

Кримчанин Олександр Усик вкотре переміг нокаутом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі