Три українські тенісистки стартували з перемог на Вімблдоні-2024

Відео
Поділитися
Три українські тенісистки стартували з перемог на Вімблдоні-2024 Даяна Ястремська © Jimmie48 Tennis Photography
Ще одна українка програла.

Українські тенісистки провели перші матчі на Вімблдоні-2024.

Даяна Ястремська, яка є 27-ю ракеткою світу, зустрічалася з представницею Аргентини Надею Подороскою (№65 WTA). Матч тривав 1 годину 36 хвилин, за які українка перемогла у двох сетах з рахунком 6:1, 7:6.

Відеоогляд матчу

Тенісистки зустрічалися між собою вперше. Ястремська вперше за п'ять років вийшла до другого кола британського турніру Великого шлему. Там вона зіграє з росіянкою Варварою Грачовою, яка нині представляє Францію. Остання у першому колі перемогла іншу українку Лесю Цуренко (№59 WTA) з рахунком 6:3, 6:1.

19-та ракетка світу Марта Костюк на старті турніру грала з представницею Словаччини Ребеккою Шрамковою (№105 WTA). Матч тривав 1 годину 13 хвилин і завершився перемогою українки у двох сетах з рахунком 6:3, 6:2.

Відеоогляд матчу

Для Костюк це четвертий поспіль вихід у друге коло Вімблдону. Там на неї чекає переможниця протистояння Дар'ї Севілл (Австралія) та Пейтон Стернс (США).

Ще одна українка Юлія Стародубцева (№153 WTA) здобула дебютну перемогу у матчі турніру Великого шлему. У першому колі вона грала проти бельгійки Алісон ван Ейтванк (№254 WTA) та перемогла суперницю у двох сетах з рахунком 6:4, 6:3.

Відеоогляд матчу

У наступному матчі суперницею Стародубцевою буде новозеландка Лулу Сунь.

Свої матчі в першому колі також мають провести українки Еліна Світоліна, Дар'я Снігур, Катерина Байндль і Ангеліна Калініна.

Раніше став відомий склад збірної України з тенісу на Олімпіаду-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі