Ярмоленко розповів, що розглядав варіант із поверненням до "Динамо"

Поділитися
Ярмоленко розповів, що розглядав варіант із поверненням до Ярмоленко залишить "Вест Хем" влітку © twitter.com/westhamutd
У його плани втрутилася війна.

Футболіст збірної України та англійського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко розповів про те, що розглядав варіант із поверненням до київського "Динамо".

"Не буду брехати. Я скажу так: "Динамо" було до війни, я серйозно думав про те, щоб повернутися. Зараз я на зв'язку з президентом клубу з усіма гравцями. Це найрідніша команда в моєму житті, команда №1 для мене. Звичайно, якщо говорити про завершення кар'єри, то мені хотілося б завершити її саме в цій команді.

Але поки що у мене є сили та здоров'я, я хочу продовжувати грати у футбол на високому рівні. Тим більше ніхто не знає, що буде з наступним чемпіонатом України. Мені хочеться повернутися до "Динамо", але я маю кар'єру, якою залишилося не так багато. Мені хочеться пограти і насолодитися футболом. Останні 2-3 роки я грав не так багато, як я хотів. Я скучив за грою кожного тижня, за двома матчами на тиждень. Я скучив за цією втомою", - повідомив Ярмоленко в ефірі "Вацко on air".

Нагадаємо, український півзахисник не продовжив контракт із англійським клубом і у міжсезоння офіційно стане вільним агентом.

Нинішнього сезону Ярмоленко не був гравцем основного складу клубу АПЛ і часто виходив на заміну. Він взяв участь у 32 матчах, забив три голи та зробив три асисти.

Раніше повідомлялося про те, що Ярмоленко попрощався з уболівальниками "Вест Хема" після матчу з "Манчестер Сіті".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі