"Істанбул" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 18 серпня

Поділитися
"Істанбул" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 18 серпня "Шахтар" зіграє в Стамбулі © ФК Шахтер
"Гірники" стартують у кваліфікації Ліги Європи.

Донецький "Шахтар" сьогодні, 18 серпня, проведе перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи. На виїзді "гірники" зіграють з "Істанбулом".

"Шахтар" опинився в кваліфікації Ліги Європи після вильоту з відбіркового раунду Ліги чемпіонів. "Істанбул" свій шлях у єврокубках розпочав з попереднього раунду кваліфікації Ліги Європи. Там турецький клуб пройшов хорватську "Рієку" завдяки голам на виїзді (0:0 і 2:2).

Також відзначимо, що чемпіонат Туреччини ще не стартував, а тому вся ігрова практика "Істанбула" в цьому сезоні зводиться поки до матчів проти "Рієки". У той же час "Шахтар" до цього моменту вже провів сім поєдинків (чотири в чемпіонаті, два - в ЛЧ і ще один - у Суперкубку України).

Паулу Фонсека напередодні гри застеріг свою команду від повторення помилок, які були допущені в грі проти "Янг Бойз", заявивши, що поразка від швейцарського клубу стала для "Шахтаря" хорошим уроком. А головний тренер "Істанбула" Абдулла Авчі підкреслив: "Для нас гра з "Шахтарем" буде ще однією можливістю продемонструвати себе в Європі. Ми будемо грати з суперником, який дасть нам шанс стати краще".

"Шахтарю" в цій грі через травми не допоможуть Бернард і Шевчук, а також Азеведо і Каніболоцький, які вже давно вибули зі строю. Всі інші готові брати участь в грі.

"Істанбул" - "Шахтар"
Четвер, 18 серпня, Стамбул, стадіон "Башакшехир Фатіх Терім", 20.30
Пряма трансляція - "Футбол 1", ТРК Україна
Арбітр - Хав'єр Естрада (Іспанія)

Орієнтовний склад "Шахтаря": П'ятов, Срна, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Коваленко, Марлос, Тайсон, Едуардо

Читайте також: "Шахтар" по пенальті програв "Янг Бойз" і вибув з кваліфікації Ліги чемпіонів

Нагадаємо, букмекери вважають "Шахтар" фаворитом матчу в Стамбулі. Коефіцієнт на перемогу "гірників" - 1,95, на те, що матч завершиться внічию - 3,40, а на перемогу господарів поля - 4,00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі