Іспанці були свіжішими і швидше приймали рішення - Шевченко

Поділитися
Іспанці були свіжішими і швидше приймали рішення - Шевченко Шевченко відзначив високий рівень суперника © football.ua
Головний тренер збірної України отримав інформацію для роздумів після поразки з великим рахунком.

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку в Лізі націй від Іспанії (0:4).

"Другий матч для нас на такому рівні. Ще дуже важко. Гравці віддали все, що могли на полі. На жаль, рівень та інтенсивність нашого чемпіонату не дають грати два матчі поспіль. Іспанія - суперкоманда з гравцями високого рівня, як Німеччина і Швейцарія. Було важко підійти фізично до Іспанії після матчу зі Швейцарією.

Потрібно розуміти, наскільки сильним був наш суперник. На жаль, рівень двох команд був непорівнянний. Ми спробували зробити невелику ротацію. Сьогоднішній рівень, куди ми потрапили, він дуже високий. Намагалися збалансувати склад. До гравців претензій немає. Вони віддали все. Але цей рівень занадто відрізнявся для нас.

Вчора заміни не змогли переломити хід матчу. Була велика різниця у фізичному плані. Іcпанці були свіжішими та швидше приймали рішення. Нам було складно відновитися після Швейцарії. Вважаю, що багато інформації для нас. Ми вимоги ставимо великі перед гравцями. Може, щось перешикуємо в майбутньому. На нас в наступному місяці чекають Франція, Німеччина та Іспанія. Будемо намагатися конкурувати. Є місяць для роздумів - як конкурувати ", - цитує Шевченка Tribuna.com.

Нагадаємо в першому матчі нового сезону Ліги націй підопічні Шевченка у Львові обіграли команду Швейцарії (2:1). Наступні зустрічі турніру команда проведе в жовтні.

Іспанія - Україна 4:0: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі