Іспанський політик звинуватив українського футболіста Зозулю в нацизмі

Поділитися
Іспанський політик звинуватив українського футболіста Зозулю в нацизмі Зозуля є лідером "Альбасете" © twitter.com
В Іспанії стався скандал з українцем.

Іспанський лівий політик, лідер партії "Podemos" і депутат Європарламенту Пабло Іглесіас в інтерв'ю Marca назвав футболіста "Альбасете" Романа Зозулю неонацистом.

"Розумно було б, якби в Німеччині найняли футболіста, який має татуювання зі свастикою, а також робить нацистський жест? Коли ми говоримо про Зозулю, ми не говоримо про футболіста з певними ідеологічними поглядами, ми говоримо про неонациста. Ми говоримо про расизм, який завдає футболу величезної шкоди", – заявив Іглесіас.

"Альбасете" на своєму офіційному сайті вже став на захист українського форварда, виступивши із заявою.

"Рада директорів і вся сім'я "Альбасете" хоче висловити слова підтримки Роману Зозулі. Його поведінка за 12 місяців у нашому клубі було зразковою для всіх. Він справжній приклад в роздягальні, він підтримує наші соціальні проекти, які організовує "Альбасете" з метою створення більш справедливого і рівноправного суспільства.

"Альбасете" готовий надати футболісту свої юридичні послуги, якщо вони будуть потрібні для захисту своєї честі, яку гарантує Конституція", – йдеться в заяві.

Також стало відомо про те, що Зозуля має намір подати в суд на Пабло Іглесіаса. Про це повідомив агент форварда Володимир Кузьменко.

29-річний Зозуля в поточному сезоні зіграв 28 матчів за "Альбасете", відзначившись 8 голами і 2 результативними передачами.

Раніше повідомлялося про те, що Зозуля зацікавив кілька клубів іспанської Прімери.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі