Іноземці бояться їхати до Росії на ЧС-2018

Поділитися
© flickr.com/photos/ibm_media
Близько 40% закордонних любителів футболу не поїдуть до Росії на Чемпіонат світу-2018, оскільки вважають, що поїздка загрожує їхній безпеці.

Близько 40% закордонних любителів футболу не поїдуть до Росії на Чемпіонат світу-2018, оскільки вважають, що поїздка загрожує їхній безпеці.

Як показало опитування, проведене міжнародним Інтернет пошукачем авіаквитків Skyscanner, 30% опитаних заявили, що не люблять футбол, а тому не планують поїздку до Росії в 2018 році, а 26% уболівальників заявили, що не поїдуть до Росії, оскільки розчаровані через програш англійської заявки на виборах країни.

Лише 15% тих, хто цікавиться футболом, сказали, що з нетерпінням чекають поїздки до Росії, а 5% шанувальників футболу заявили, що приїдуть до Росії, але тільки якщо до того часу буде сильно покращена інфраструктура.

Нарешті, 1,5% повідомили, що місце проведення чемпіонату для них не має великого значення, і вони приїхали б на Чемпіонат світу з футболу, де б він не проводився. 12,5% учасників опитування дали інші відповіді.

Skyscanner зазначає, що опитування проводилося до того, як відбулися заворушення на Манежній площі, які європейські газети інтерпретували як показник загрозливого зростання ксенофобії в російському суспільстві.

За матеріалами Комментарии

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі