Ігор Суркіс обіцяє визначитися з керманичем "Динамо" до 24-го грудня

Поділитися
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс після матчу з "Шерифом" розповів, хто може очолити "Динамо".

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс після матчу з "Шерифом" розповів, хто може очолити "Динамо".

"У четвер, як я і обіцяв, почну переговори з кандидатами і постараюся до 24 грудня закрити це питання", - заявив Суркіс в ефірі програми "Третій тайм".

"Що стосується Юрія Павловича Сьоміна, то я ніколи не приховував, що дуже шкодував про його відхід з "Динамо". Але цей відхід був пов'язаний з певними сімейними обставинами. Сьогодні ці обставини йому вже не заважають, але я з ним ще не розмовляв. Я не знаю: може, він взагалі хоче закінчити з футболом. А, може, у нього є величезна мотивація тренувати "Динамо". Якщо це так, то цілком можливо, що це буде Сьомін, - додав бос "Динамо".

"Цілком можливо, що залишиться Лужний. У мене є список кандидатів, а часу є небагато, тому я буду працювати 24 години на добу, щоб швидше визначитися з тренером і з ним вести полеміку з приводу гравців, яких нам треба запросити і яких нам треба відпустити, тренувального збору. Хоча тут у нас вже все розплановано: 11 січня команда збирається, 14-го відлітає на збір до Ізраїлю, і два збори буде в Іспанії. Звісно, на ці збори команду має повезти новий керманич", - підсумував президент "Динамо".

За матеріалами ТСН.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі