Ібрагімович посварився з керівництвом ПСЖ на святкуванні перемоги в чемпіонаті

Поділитися
Ібрагімович посварився з керівництвом ПСЖ на святкуванні перемоги в чемпіонаті Радість Ібрагімовича трохи пізніше переросла в лють © hvatitbuhat.info
Зоряний шведський нападник, відомий своєю норовливою вдачею, ледь не побив горщики зі спортивним директором ПСЖ Леонардо на очах у журналістів.

Шведський нападник ПСЖ Златан Ібрагімович посперечався з одним із керівником клубу спортивним директором Леонардо під час святкування перемоги в чемпіонаті Франції, яку паризький клуб забезпечив собі за два тури до кінця сезону.

ПСЖ виграв у гостях у "Ліона" 1:0 і, набравши 77 очок, і став недосяжним для найближчого переслідувача марсельського "Олімпіка".

Незабаром після фінального свистка на "Стад Жерлан" в Ліоні весь світ облетіли несподівані кадри з роздягальні ПСЖ, де парижани святкували чемпіонство, повідомляє iSport.ua.

Очевидці повідомляють, що Леонардо підійшов до Ібрагімовича, але той несподівано почав лаятися на адресу бразильця. Справа ледь не дійшла до бійки, але чим все закінчилося, так і залишилося невідомим, оскільки репортерів швидко виставили за двері. За деякими даними, саме присутність у роздягальні представників ЗМІ і викликала невдоволення Ібри.

Картину події спробував відновити відомий італійський журналіст Танкреді Пальмері у своєму Твіттері. Репортер ґрунтувався на заключній частині "спічу" зоряного шведа.

"20 хвилин я сидів тут! Я не міг вийти! Ти завжди все псуєш!", - нібито прокричав Ібрагімович Леонардо.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер ПСЖ Карло Анчелотті спробував пояснити, що сталося. За його словами, Леонардо попросив Ібрагімовича пройти допінг-тест, однак той хотів продовжувати святкувати з партнерами по команді, і тому погарячкував.

Очевидно, достовірну інформацію паризький клуб надасть після того, як проведе відповідне розслідування.

Нагадаємо, що "Парі Сен-Жермен" здобув усього лише третій чемпіонський титул у своїй 33-річній історії. Присутність на полі таких зоряних, але при цьому майстровитих гравців, як Ібрагімович, Девід Бекхем і сприяла перемозі парижан в чемпіонаті.

Відзначимо, що останнім часом почастішали чутки про те, що Ібрагімовичем активно цікавиться туринський "Ювентус". !zn

Читайте також:

Всупереч пропозиції від ПСЖ, Руні вимагає новий контракт в "Манчестері"

Французьких футболістів обкладуть "податком Депардьє"

Бекхем дебютував у ПСЖ: Анчелотті задоволений

Головний тренер "Челсі" Рафаель Бенітес побився з капітаном команди

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі