Гвоздик вперше прокоментував своє рішення завершити кар'єру боксера

Поділитися
Гвоздик вперше прокоментував своє рішення завершити кар'єру боксера Гвоздик зазнав однієї поразки на профі-рингу
Українця підштовхнула до цього пандемія коронавирусу і бажання шукати нові виклики в бізнесі.

Екс-чемпіон світу Олександр Гвоздик (17-1, 14 КО) вперше прокоментував своє рішення завершити професійну кар'єру в боксі.

"Відчуваю себе в повному порядку. Зараз я відчуваю, що це був правильний час для змін. З цією ситуацією навколо коронавирусу я знав, що мені доведеться починати майже з нуля. Ніхто відразу не запропонував би мені битися за титул. Це по-перше. По-друге, мені 33 роки, я здоровий і хочу таким залишатися. я шукаю нові можливості в житті крім боксу. Почуваюся сильніше, ніж будь-коли до цього.

За 22 роки в спорті я познайомився з багатьма людьми в спорті та бізнесі. Не буду давати коментарі про те, чим буду займатися, але повірте - я в порядку. Повернення в ринг? Подивимося. Буде залежати від того, як у мене складеться з бізнесом. Ніколи не говори ніколи. Поки я не впевнений, як хочу поступити ", - наводить слова Гвоздика Boxing Scene.

Нагадаємо, Гвоздик є бронзовим призером Олімпіади-2012. На професійному рингу провів 18 поєдинків, в 17 здобув перемоги (14 нокаутом).

Свій останній поєдинок Гвоздик провів 19 жовтня минулого року. Бій проти Артура Бетербієва був зупинений в десятому раунді, коли росіянин тричі відправив у нокдаун українця.

Бетербієв об'єднав титули чемпіона світу за версіями WBC і IBF в напівважкій вазі, а Гвоздик зазнав першої поразки на профі-рингу.

Раніше повідомлялося про те, що Гвоздик опустився в рейтингу найкращих боксерів світу за версією WBC.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі