Грузинський боксер на чемпіонаті Європи звинуватив Росію у спробі підкупу

Поділитися
Грузинський боксер на чемпіонаті Європи звинуватив Росію у спробі підкупу © Чемпионат
Скандал у Белграді.

Грузинський боксер Лаша Гурулі заявив про те, що представники Росії хотіли підкупити його і запропонували йому не виходити на фінальний бій чемпіонату Європи 2024 року проти Тархана Ідігова.

"Повністю про це я розповім вже після Олімпіади. Зараз я лише можу сказати, що нам запропонували великі гроші. Вони не хотіли, щоб я виходив на ринг. Коли вони отримали відмову, то заявили, що всіма силами добиватимуться перемоги в цьому поєдинку", - заявив Гурулі в інтерв'ю Inside The Game.

Грузинський спортсмен зазначив, що судді несправедливо віддали російському боксеру перемогу у перших двох раундах фіналу. В результаті Лаша відмовився виходити на третій раунд.

Під час церемонії нагородження грузинський боксер не став робити спільну фотографію із призерами змагань, а під час гімну РФ зняв свою срібну медаль.

Нагадаємо, що росіяни виступали на ЧЄ під своєю національною символікою за рішенням Міжнародної боксерської асоціації (IBA), яку очолює росіянин Умар Кремльов.

Раніше повідомлялося про те, що ЗСУ на фронті ліквідували російського боксера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі