Гравці "Шахтаря" і "Реала" прокоментували сенсаційний матч Ліги чемпіонів

Поділитися
Гравці Дентіньо забив переможний гол © ФК Шахтер
Футболісти відчували різні емоції.

Гравці донецького "Шахтаря" і мадридського "Реала" прокоментували результат очного матчу 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Ми вірили в перемогу і один в одного. Знали, що у нас все може вийти, якщо будемо викладатися на 100%. Поразки від" Боруссії "стали для всіх важким ударом, але у "Шахтаря" психологія переможця, тому ми змогли зібратися в потрібний момент і виграти. Реабілітувалися в очах уболівальників, ця перемога для них", - сказав Трубін в ефірі телеканалів "Футбол".

"Слава богу, що у мене є щастя і удача грати проти "Реала". Це все плоди моєї роботи. Я пройшов через дуже великі складнощі, не грав, але моя сім'я мене дуже підтримувала. Я дуже-дуже щасливий, що забив гол, і радий перемозі. Я був готовий в той момент, коли знадобився. був готовий вийти, забити і допомогти команді. Наша команда провела відмінний матч, нам дуже потрібна була ця перемога. і для наших уболівальників, особливо після двох поганих матчів в ЛЧ. Ми сьогодні всім показали силу "Шахтаря", - сказав Дентіньо.

"Складно змиритися з результатом матчу. Може бути, ми зіграли не так ефективно, але перший тайм нам вдався. За рахунку 0:1 будь-яка помилка може дорого обійтися. Коли пропустили другий м'яч, напевно, перестали вірити, що можемо змінити хід матчу, але намагалися до самого кінця", - заявив Кроос.

"Ми вже показували, що, коли нам потрібно перемагати, ми можемо це зробити, але ми повинні доводити це на полі, одних слів недостатньо. Нам не вистачає стабільності, яка завжди у нас була. Ми проводимо відмінний матч і два поганих, один хороший - два поганих. Ми повинні якомога швидше виправити це", - сказав Модріч.

Нагадаємо, "Шахтар" в Києві обіграв "Реал" з рахунком 2:0. "Шахтар" набрав 7 очок і випереджає "Реал", на рахунку якого також 7 пунктів, завдяки двом перемогам у очних зустрічах, займаючи друге місце в групі B. На першій сходинці йде "Боруссія" Менхенгладбах (8 очок), а замикає квартет " Інтер "(5 очок).

У заключному турі "Шахтар" відправиться в гості до Мілана до "Інтеру", а "Реал" вдома зіграє проти "Боруссії".

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" вирвав перемогу у "Дніпра-1" в матчі УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі