Гранд європейського футболу може купити захисника збірної України- ЗМІ

Поділитися
Гранд європейського футболу може купити захисника збірної України- ЗМІ Миколенко є основним гравцем "Динамо" і збірної України © ФК Динамо
Віталій Миколенко зацікавив команду з Європи.

Журналіст Ігор Циганик повідомив про інтерес до захисника "Динамо" і збірної України Віталія Миколенка з боку європейського гранда.

"Один із грандів європейського футболу почав консультації з" Динамо "по покупці Миколенка. Ці консультації вже на досить серйозному рівні.

Не можу зараз сказати, в пріоритеті чи Миколенко у цього клубу. Але вже стався перший контакт. До жовтня може зтрапитися, що завгодно ", - сказав Циганик в ефірі програми Циганик LIVE.

Transfermarkt оцінив 21-річного футболіста в 9 млн євро. Контракт з "Динамо" - до літа 2023-го. У нинішньому сезоні на рахунку Миколенка 4 голи і 7 асистів в 36 матчах за "Динамо" у всіх турнірах. Його трансферна вартість оцінюється в 9 мільйонів євро.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" може підписати захисника "Галатасарая".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі