Головний тренер "Роми" оцінив дебют Довбика та зробив прогноз на майбутнє українця

Поділитися
Головний тренер © EPA-EFE/FABIO MURRU
Даніеле Де Россі вірить у нападника.

Головний тренер римської "Роми" Даніеле Де Россі прокоментував дебютний виступ форварда збірної України Артема Довбика за команду у Серії А.

У першому турі нового сезону римляни зіграли внічию з "Кальярі" на виїзді з рахунком 0:0. Довбик вийшов на поле у стартовому складі та був замінений на 90-й хвилині. За цей час українець відзначився ударом головою, коли м'яч влучив у поперечину.

"Перший тайм вийшов для Довбика дуже непростим, тому що партнери не надавали йому багато можливостей. Після перерви він грав дуже добре і вперто боровся, завдяки чому майже забив. Я впевнений, що він заб'є ще багато голів", – цитує Де Россі Football Italia.

Нагадаємо, минулого сезону Артем Довбик став найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії у складі "Жирони", записавши на свій рахунок 24 голи та 8 асистів. "Рома" заплатила за гравця 30,5 мільйонів євро без урахування бонусів.

Раніше повідомлялося про те, що українець Яремчук дебютував за грецький "Олімпіакос".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі