Головний шаховий портал світу закрив облікові записи російських олігархів та прибрав прапори РФ та Білорусі

Поділитися
Головний шаховий портал світу закрив облікові записи російських олігархів та прибрав прапори РФ та Білорусі Chess.com не залишився осторонь того, що відбувається
Chess.com виступив із засудженням війни в Україні.

Найбільший шаховий портал світу Chess.com запровадив санкції на тлі військового вторгнення Росії до України.

Про це повідомили модератори сайту у своїй заяві.

Chess.com заблокував облікові записи тих шахістів із Росії та Білорусі, хто потрапив під міжнародні санкції. У тому числі було виявлено та закрито облікові записи багатьох російських олігархів.

Також не прийматиметься плата з країни-окупанта та її партнера за підписку. Крім того, тепер на сайті не відображаються прапори Росії та Білорусі у трансляціях турнірів FIDE та призових змагань. Прапори російських користувачів замінено нейтральним.

Chess.com також блокуватиме повідомлення з підтримкою війни або хибними відомостями про військову агресію РФ. Персональну заборону брати участь у турнірах на порталі отримав російський гросмейстер із Сімферополя Сергій Карякін, який підтримує війну в Україні.

Раніше повідомлялося, що український гросмейстер Ельянов відмовився від виступу на чемпіонаті Європи за участю росіян і білорусів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі