Голкіпер збірної України розповів, чому вирішив залишитися резервним воротарем у "Реалі"

Поділитися
Голкіпер збірної України розповів, чому вирішив залишитися резервним воротарем у Основним кіпером "Реала" є Тібо Куртуа © Real Madrid
Українець має намір чекати на свій шанс.

Голкіпер "Реала" та збірної України Андрій Лунін розповів про те, чому він вирішив залишитися в мадридській команді.

"Якщо коротко, то я вже 2 роки відпрацював, мав певні шанси. І в офіційних матчах, і на передсезонних підготовках. Вважаю, що скористався всіма так, як міг. Не хочу, щоб ці 2 роки просто зникли марно. Хочу працювати, а там як життя складеться... Ніхто не знає, що буде через рік-два. Хочу досягти своєї мрії.

Порівняно з багатьма клубами світу, тренування у Мадриді мають більший тиск, інтенсивність, майстерність. Тут ти можеш отримати набагато більше. Не кажу про якісь топи, що стоять поряд із "Реалом", але скажемо так, тренування Мадрида та певні матчі переважають над багатьма іншими командами. Згоден, що грати на постійній основі – це інше, але треба розуміти, що є багато підводного каміння", - повідомив Лунін.

Нагадаємо, що 23-річний Андрій Лунін став гравцем "Реала" ще в липні 2018 року, перейшовши із луганської "Зорі". Діюча угода з воротарем розрахована ще на 2 сезони.

Голкіпер на правах оренди виступав за "Леганес", "Вальядолід" та "Ов'єдо". Минулого сезону українець провів лише два офіційні матчі в Кубку Іспанії і два в чемпіонаті.

Раніше повідомлялося про те, що український воротар Лунін провів повний матч за "Реал" у США.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі