"Хоффенхайм" навіть у меншості створював "Шахтарю" складності - Фонсека

Поділитися
"Хоффенхайм" навіть у меншості створював "Шахтарю" складності - Фонсека Фонсека похвалив підопічних © ФК Шахтер
Португалець прокоментував успіх донецької команди.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над "Хоффенхаймом" (3:2) в рамках групового етапу Ліги чемпіонів.

"Був важкий день. Почали гру дуже добре, забили 2 голи, у нас не вийшло втримати цю перевагу. Було дуже складно, навіть граючи проти 10 гравців, "Хоффенхайм" продовжував створювати нам складності. Але ми вірили до самого кінця, трохи змінили нашу стратегію, все спрацювало. У будь-якому випадку, це був дуже складний матч і чудова перемога", - заявив Фонсека.

"Ми були готові, що "Хоффенхайм" постійно буде досліджувати глибину. Будучи в перевазі, у нас не вийшло протистояти цим діям "Хоффенхайма". Але команді вдалося збалансуватися в перерві, ми додавали протягом гри.

"Хоффенхайм" ризикував більше, створював нам складності. Але і у нас було кілька моментів, щоб забити. Був дійсно чудовий матч. Думаю, для всіх, хто сюди приїхав, подивився матч по телевізору, був дуже відкритий атакуючий футбол. Ми виграли в кінці, це також плоди нашої віри до самого кінця".

Таким чином, після п'яти турів у "Манчестер Сіті" - 10 очок, у "Ліона" в активі сім, у "Шахтаря" п'ять набраних пунктів, а замикає групу "Хоффенхайм" з трьома балами.

"Хоффенхайм" – "Шахтар" 2:3: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі