Глава Міноборони України подарував футболки одеського "Чорноморця" колегам із європейських країн

Поділитися
Глава Міноборони України подарував футболки одеського Резніков обіймає посаду міністра оборони України з 2021 року © Міноборони України
Сталося це під час чергового "Рамштайну",

Міністр оборони України Олексій Резніков подарував іменні футболки одеського "Чорноморця" низці своїх європейських колег під час чергової зустрічі у форматі "Рамштайн".

Футболки з власним прізвищем та номером одеського клубу отримали міністри оборони Нідерландів, Литви, Хорватії, Данії, Іспанії та Швеції.

"Мені подобається цей проект з українським ФК "Чорноморець"! Ми залучили кілька гідних гравців у цей футбольний сезон. Є жорсткі вимоги: ти маєш бути сміливим, щоб побувати в Одесі, і ти відданий перемозі України у війні. Якщо ви станете міністром оборони, це буде перевагою, цього разу я буду воротарем.

Усі вони знають домашній стадіон ФК "Чорноморець". Побачили роздягальню та навіть вийшли на поле. Дорогі міністри, мої друзі, це круто бути з вами в одній команді мрії! Дякую за вашу відданість та підтримку!” – написав Резніков.

Нагадаємо, раніше Олексій Резніков заявив, що одинадцяте засідання міжнародної контактної групи з надання військової допомоги Україні на військово-повітряній базі НАТО "Рамштайн" наблизило притягнення Росії до відповідальності за злочини в Україні.

"Чорноморець" – український футбольний клуб із міста Одеса. Заснований у 1936 році та є першим переможцем Кубка України (1992). Нинішнього сезону УПЛ одесити посідають 11-е місце у турнірній таблиці.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" втратив очки у матчі проти "Чорноморця" в УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі