Гвоздик і Стівенсон дали останні коментарі перед боєм

Поділитися
Гвоздик і Стівенсон дали останні коментарі перед боєм Бій відбудеться сьогодні вночі © BoxingScene
Кожен з боксерів впевнений у своїй перемозі.

Чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Адоніс Стівенсон (29-1-1, 24 КО) і українець Олександр Гвоздик (15-0, 12 КО) дали останні коментарі перед титульним боєм.

Канадець впевнений, що для нього буде зручним стиль українця:

"Це буде мій десятий захист титулу, збираюся здобути перемогу і зроблю все для неї. Мені потрібно бути сфокусованим на цьому бою, адже Гвоздик приїде в чужу країну, він приїде в мою країну, щоб виграти. Однак, я буду до цього готовий.

Його удар не представляє для мене загрози. Я бачив багато боксерів з ударом за свою кар'єру. Я буду дуже сфокусований на бою, у мене хороший захист, і пробити я теж можу. Все, що мені потрібно, щоб кого-небудь нокаутувати, – це всього лише один удар. І я це знаю", - повідомив Стівенсон.

Гвоздик також розповів про те, за рахунок чого може здолати Стівенсона:

"Я вірю, що фізично готовий зробити те, що повинен. Я повинен бути розумніше, швидше, більш сконцентрованим і постійно на крок попереду Стівенсона. У нього сильна ліва рука, але також мені не варто забувати про праву.

Незважаючи на вік Стівенсона, він дуже сильний боєць. Я знаю, що він спробує зробити. Як він говорив на прес-конференціях, він буде чекати мою помилку, щоб скористатися нею. Так що мені потрібно терпіти і бути повністю сконцентрованим по ходу бою. Не можна моргати", - розповів Гвоздик.

Нагадаємо, поєдинок пройде в ніч з суботи на неділю в канадському Квебеку, а головним боєм вечора стане зустріч Деонтея Вайлдера (40-0, 39 КО) і Тайсона Ф'юрі (27-0, 19 КО).

Відзначимо, що в бою проти українця Стівенсон проведе десятий захист титулу. У березні Гвоздик переміг француза Мехді Амара і завоював пояс тимчасового чемпіона світу.

Раніше відбулася процедура зважування перед боєм Гвоздик – Стівенсон.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі