Гусєв може залишити "Динамо" - ЗМІ

Поділитися
Гусєв може залишити "Динамо" - ЗМІ Гусєв грає за "Динамо" з 2003 року © Dynamo.kiev.ua
У ветерана київського клубу закінчився контракт.

Олег Гусєв може покинути "Динамо" у нинішнє міжсезоння. Як стало відомо MatchDay, у півзахисника закінчився контракт з київським клубом, і сторони поки не можуть домовитися про його продовження.

Інтерес до Гусєва проявляють клуби німецької Бундесліги, англійської Прем'єр-ліги, італійської Серії А і турецької Суперліги. Крім того, крім варіантів з Європи, у досвідченого півзахисника є й інші пропозиції. За інформацією MatchDay, Гусєва хочуть бачити у своєму складі два клуби з MLS і один - з Об'єднаних Арабських Еміратів.

Як стверджує джерело, близьке до футболіста, Гусєв хотів би продовжити кар'єру в чемпіонаті, в якому буде на очах у головного тренера збірної України Михайла Фоменка, так як сподівається зіграти на Євро-2016. У той же час ветеран "Динамо" не виключає і можливості переїзду в MLS, звідки, за його словами, надійшла "дуже цікава пропозиція від клубу з красивого міста".

Нагадаємо, Гусєв перейшов у "Динамо" в 2003 році з київського "Арсеналу". У нинішньому сезоні в активі півзахисника 9 голів в 19 офіційних матчах за "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі