Грозний покинув розташування "Говерли" і буде "сидіти на дачі"

Поділитися
Грозний покинув розташування "Говерли" і буде "сидіти на дачі" Грозний буде чекати зарплату на дачі © Dynamo.kiev.ua
Запланована зустріч головного тренера і власника ужгородського клубу не відбулася.

Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний, як і очікувалося, залишив розташування клубу і не поїде з командою на матч Кубка України проти "Геліоса", який відбудеться 22 серпня, повідомляє телеканал "Футбол 1".

У понеділок Грозний планував зустрітися з власником клубу Нестором Шуфричем і обговорити питання подальшого співробітництва, проте зустріч не відбулася.

"Ми 14-й місяць не отримуємо зарплату. Може, з колишніми гравцями трохи і розрахувалися... У мене немає іншого виходу, як брати вогонь на себе. Мені треба зустрічатися з власником. Обіцянок було вже достатньо. Потрібні конкретні дії. Якщо він не буде розраховуватися, я буду сидіти на дачі. Я не переходжу в іншу команду. Мій штаб буде працювати", - підкреслив Грозний напередодні.

Нагадаємо, перед стартом нового сезону ужгородський клуб мав серйозні проблеми через неостатню кількість футболістів, але питання було вирішене, коли київське "Динамо" віддало команді В'ячеслава Грозного цілий ряд гравців на правах оренди. У чемпіонаті ужгородці набрали 4 очки в п'яти турах і займають десяте місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі