Григорій Суркіс поставив Калитвинцеву за дебют «четвірку»

Поділитися
Голова Федерації футболу України Григорій Суркіс вважає, що виконуючий обов'язки головного тренера національної збірної Юрій Калитвинцев гарно дебютував на цій посаді, але поставив йому за два стартові поєдинки «четвірку».
Голова Федерації футболу України Григорій Суркіс вважає, що виконуючий обов'язки головного тренера національної збірної Юрій Калитвинцев гарно дебютував на цій посаді, але поставив йому за два стартові поєдинки «четвірку».«Калитвинцев спланував гру сьогодні так, щоб команда демонструвала, перш за все, комбінаційний футбол. Наскільки це вийшло, напевно, потрібно ще раз подивитися відеозапис і без емоцій оцінити, що було на полі. Знаєте, я під час матчу сам у грі і не дуже розумію, що відбувається на полі. Я тільки бачу результат на табло. Результат нас задовольняє», - сказав Григорій Суркіс після поєдинку з чилійцями, який українці виграли з рахунком 2:1. При цьому голова ФФУ відзначив, що він дуже задоволений тим, що побачив на полі у виконанні підопічних Юрія Калитвинцева. «Команда сьогодні багато комбінувала, могла й пропустити, але могла й більше забити. Окрім передінфарктної кінцівки матчу я дуже задоволений тим, що побачив на футбольному полі. У хлопців було велике бажання продемонструвати найкращі якості і довести, що вони гідні бути кандидатами у національну збірну на Євро-2012», - зазначив Григорій Суркіс. При цьому голова ФФУ відзначив, що залишився задоволений дебютом Юрія Калитвинцева, під керівництвом якого збірна України зіграла в нічию з поляками і обіграла чилійців. Тим не менше, Григорій Сукріс поставив наставнику «четвірку». «Кращу оцінку можуть дати очки, які йдуть до рейтингу. Ми обіграли дуже серйозну збірну Чилі, яка посідає високе місце у рейтингу ФІФА. Я думаю, що після цих матчів збірна підніметься у ньому на кілька позицій. Тому вважаю, що дебют вдався. Ми заробили чотири очки. Давайте поставимо четвірку», - сказав голова ФФУ. Він також повідомив, що у збірної України є багато потенційних суперників у товариських матчах. «У нас є варіанти із Францією, Німеччиною, багато інших пропозицій. Я думаю, що ми гідно закінчимо цей рік матчами з Канадою, можливо, з Уругваєм у жовтні або іншим суперником, а також з Швейцарією у листопаді», - зазначив Григорій Суркіс. Нагадаємо, посада головного тренера збірної України ставла вакантною після того, як Мирон Маркевич подав у відставку на знак протесту проти рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, що позбавив дев'яти очок очолюваний ним харківський «Металіст» за участь у договірному матчі. Його заява була задоволена на засіданні Виконкому ФФУ.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі