Греція оголосила попередній склад збірної на Євро-2012

Поділитися
У розширеній заявці збірної Греції на фінальний турнір ЄВРО-2012 знайшлося місце 36-річному нападнику афінського АЕКа Нікосу Ліберопулосу.

Головний тренер збірної Греції Фернанду Сантуш назвав попередній склад команди на Євро-2012, повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

У розширеній заявці з 25 гравців значиться 36-річний форвард Нікос Ліберопулос. Ветеран взяв участь лише в двох матчах відбіркового турніру Євро-2012, але потрапив у розширену заявку на фінальний турнір завдяки вражаючій грі за АЕК.

Викликає питання і воротарська лінія греків. Сантуш вирішив покликати до збірної Міхаліса Сіфакіса, Костаса Халкіаса і Александроса Цорваса, зазначивши, що рішення далося йому нелегко.

Блохін оголосив попередній список гравців на Євро-2012

Страж воріт "Аріса" Сіфакіс пропустив більшу частину кампанії через травму, Цорвас був резервним воротарем у "Палермо", а Халкіас у нинішньому сезоні провів за ПАОК лише половину матчів. Тим не менш, всі вони потрапили в список Сантуша на відміну від голкіпера "Панатінаїкоса" Орестіса Карнезіса. "Цей воротар зіграв за збірну лише одного разу в товариському матчі. Я вважаю, що він ще не готовий, йому не вистачає досвіду для поїздки на такий великий турнір, як Євро", - пояснив своє рішення тренер.

Сантуш, який 22 травня повезе команду на тренувальний збір до Австрії, також зазначив, що присутність у заявці лише одного правого захисника - Вассіліса Торосідіса - не проблема, оскільки в складі є такі універсали, як Сократіс Папастатопулос і Іоанніс Маніатіс.

Напередодні турніру дружина Сантуша проведе спаринги в Австрії з командами Словенії (26 травня) і Вірменії (31 травня).

Попередній склад збірної Греції:



Воротарі: Александрос Цорвас ("Палермо"), Міхаліс Сіфакіс ("Аріс"), Костас Халкіас (ПАОК).

Захисники: Вассіліс Торосидіс ("Олімпіакос"), Кіріакос Пападопулос ("Шальке-04"), Сократіс Папастатопулос ("Вердер"), Авраам Пападопулос ("Олімпіакос"), Хосе Олебас ("Олімпіакос"), Гіоргос Цавеллас ("Монако" ), Стеліос Малезас (ПАОК).

Півзахисники: Костас Кацураніс ("Панатінаїкос"), Гіоргос Карагуніс ("Панатінаїкос"), Янніс Маниатис ("Олімпіакос"), Гіоргос Фотакіс (ПАОК), Григоріс Макос (АЕК Афіни), Янніс Фетфацідіс ("Олімпіакос"), Сотіріс Нініс ( "Панатінаїкос"), Александрос Циоліс ("Монако"), Костас Фортуніс ("Кайзерслаутерн"), Панайотіс Коне ("Болонья").

Нападники: Дімітріс Салпінгідіс (ПАОК), Гіоргос Самарас ("Селтік"), Нікос Ліберопулос (АЕК Афіни), Фаніс Гекас ("Самсунспор"), Костас Мітроглу ("Атромітос").

Нагадаємо, на груповому етапі Євро-2012 збірна Греції зіграє в квартеті А, де її суперниками стануть Польща, Чехія та Росія. !zn

Читайте також:

Німеччина та Нідерланди назвали попередні склади збірних на Євро-2012

Блохін: Теперішня збірна України сильніша, ніж та, що вийшла в чвертьфінал ЧС


Шевченко побоюється суперників України по групі Євро-2012 і високо оцінює шанси Польщі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі