Гравець "Шахтаря" визнаний найкращим футболістом України у віці до 19 років

Поділитися
Гравець "Шахтаря" визнаний найкращим футболістом України у віці до 19 років Коваленко випередив Лучкевича і Зінченка © ФК Шахтер
Віктор Коваленко здобув перемогу у голосуванні експертів.

Півзахисник "Шахтаря" Віктор Коваленко визнаний найкращим футболістом України у віці до 19 років за підсумками 2015 року. Коваленко здобув перемогу у голосуванні експертів у рамках проекту "Золотий талант України".

Півзахисник "Шахтаря" з великою перевагою випередив десятьох претендентів на перемогу в номінації. Коваленко був згаданий у 121 анкеті з 134-х, причому у 89 випадках - під першим номером. Всього він набрав 361 бал.

Друге місце дісталося гравцю "Дніпра" Валерію Лучкевичу (216 балів), третє - хавбеку "Уфи" Олександру Зінченку (161 бал). За їх спинами розташувався Мар'ян Швед з "Севільї" та інші футболісти.

Трійку кращих у такому ж порядку назвали у своїх анкетах відразу 18 експертів. У їх числі Віталій Кварцяний, В'ячеслав Кернозенко, Сергій Ковалець, Василь Рац та інші.

Нагадаємо, раніше був визначений найращий футболіст України у віці до 21 року. Ним став півзахисник "Зорі" Іван Петряк.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі