Гравець "Шахтаря" Тайсон отримав запрошення від збірних України та Бразилії

Поділитися
Гравець "Шахтаря" Тайсон отримав запрошення від збірних України та Бразилії Тайсон повинен зробити вибір © ФК Шахтер
Легіонер "гірників" має визначитися - яку країну представляти на міжнародній арені.

Півзахисник донецького "Шахтаря" Тайсон отримав запрошення в національну збірну Базилии на матчі відбору ЧС-2018 проти Еквадору і Колумбії. Про це повідомляє Tribuna.com.

Раніше повідомлялося, що заграти за національну збірну 28-річного футболіста хоче і Федерація футболу України. Тепер цю інформацію в коментарі Sport Arena підтвердив агент гравця Дієго Дорнеллес:

"Так, Тайсон отримав пропозицію виступати за збірну України. Мій клієнт взяв час на роздуми. Він чекає деякі новини для себе, а після цього дасть офіційну відповідь. Коли варто чекати фінальну відповідь Тайсона? Повірте, дуже скоро. Все залежить від багатьох обставин".

Тайсон виступає в чемпіонаті України вже більше п'яти років, тому має право отримати українське громадянство. Також тренерський штаб збірної України розглядає кандидатури ще двох бразильців - нападника "Динамо" Жуніора Мораєса і півзахисника "Шахтаря" Марлоса.

Варто відзначити, що для збірної України подібна практика не є новою. У минулому за команду виступав півзахисник Едмар, який відмовився від бразильського громадянства.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі