Гравці збірної Росії після вечірки в Монте-Карло відправлені в дублі своїх клубів

Поділитися
Гравці збірної Росії після вечірки в Монте-Карло відправлені в дублі своїх клубів Кокорін і Мамаєв на Євро-2016 результативними діями не відзначилися © eurosport.ru
Олександр Кокорін і Павло Мамаєв покарані за "шкоду, заподіяну російському футболу".

Нападник "Зеніту" Олександр Кокорін і півзахисник "Краснодара" Павло Мамаєв, які провальний виступ збірної Росії "відсвяткували" на вечірці в Монте-Карло, переведені в дублі своїх клубів і будуть серйозно оштрафовані.

Як повідомляє Life, Кокорін і Мамаєв в Монте-Карло замовили 500 пляшок елітного шампанського на загальну суму 250 тисяч євро. Пляшки зі спиртним в зал виносили під гімн Росії.

"Зеніт" висловлює крайнє розчарування у зв'язку з інцидентом за участю нашого гравця Олександра Кокоріна. На жаль, російські футболісти часто потрапляють в скандальні ситуації за відсутності почуття міри і культури поведінки у публічних місцях. Ми проводимо власне розслідування даного епізоду. Враховуючи нанесений всьому російському футболу репутаційний збиток, клуб прийняв рішення про переведення Кокоріна в "Зеніт-2" і накладення на нього великого грошового штрафу", - заявив гендиректор "Зеніту" Максим Митрофанов.

"Ми вважаємо, що така поведінка є обурливою і неприпустимою для гравця ФК "Краснодар". У зв'язку з чим у рамках діючого контракту до нього будуть застосовані заходи дисциплінарного і фінансового характеру. В даний час футболіст Павло Мамаєв переведений в молодіжний склад ФК "Краснодар". Фінансове стягнення буде здійснено в рамках діючого контракту", - йдеться в заяві гендиректора "Краснодара" Володимира Хашига.

Відзначимо, що сам Кокорін не став заперечувати, що був присутній на вечірці з Мамаєвим, але заявив, що вони не мають відношення до шампанського: "Хтось святкував день народження, а ми просто перебували там. Звичайно, всі бачили ці замовлені пляшки, чули гімн Росії, але навіщо приписувати організацію всього цього нам? Ми не маємо ніякого відношення ні до рахунків за цю вечірку, ні до її антуражу".

Нагадаємо, російська збірна на Євро-2016 набрала 1 очко в трьох матчах і зайняла останнє місце в своїй групі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі