Гравці "Шахтаря" вірять у виїзну перемогу над "Севільєю"

Поділитися
Гравці "Шахтаря" вірять у виїзну перемогу над "Севільєю" Марлос забив перший гол "Шахтаря" © ФК Шахтер
Даріо Срна і Марлос впевнені, що команді під силу добитися хорошого результату в Іспанії.

Гравці "Шахтаря" прокоментували результат першого матчу півфіналу Ліги Європи проти "Севільї" (2:2). Даріо Срна і Марлос висловили впевненість у тому, що команді під силу виграти у повторній зустрічі.

"Мої попередні картки у півфіналі "згоріли", тому в наступному матчі я можу брати участь. У першому таймі сильнішими були ми, а в другому - "Севілья". Потрібно було знімати всі питання ще в перші 45 хвилин. У нас було більше моментів, але, на жаль, пропустили. У другій половині зустрічі був психологічний і фізичний спад. "Севілья" змінила тактику і відчула впевненість. Але ми билися до кінця. Після того як пропустили, зібралися, показали характер, хороший футбол, весь час атакували і мали забивати ще.

Зараз шансів більше у севільців, проте ми не будемо опускати руки. Поїдемо в Іспанію і будемо битися. Ви знаєте, що "Шахтар" переміг своїх суперників на виїзді, чому б не повторити те ж саме і з "Севільєю". Вірю в свою команду, ми можемо добитися хорошого результату на виїзді", - сказав Срна.

Також капітан "Шахтаря" розповів про те, що пенальті у ворота "гірників" був: "Щодо епізоду з пенальті я питав Факундо, він відповів, що дотик був. Що ж, зараз вже нічого не зміниш".

А Марлос підкреслив: "Насправді дуже радий, що сьогодні зміг віддати гольову передачу і забити. Але, на жаль, це не той результат, якого ми чекали. Не змогли втримати перемогу. Підсумок цього матчу робить "Севілью" фаворитом, так як вони двічі забили на виїзді. Але ми в силах показати найкращий футбол у другому поєдинку і виграти. Нам не раз це вдавалося в попередніх матчах".

Читайте також: Коноплянка волів би зустрітися з "Шахтарем" у фіналі

Нагадаємо, в поточному плей-офф Ліги Європи "Шахтар" здобув перемоги у всіх трьох виїзних матчах, обігравши "Шальке", "Андерлехт" і "Брагу".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі