Гравці "Дніпра" запустили флешмоб на підтримку української армії

Поділитися
Гравці "Дніпра" запустили флешмоб на підтримку української армії Зозуля допомагає української армії © facebook.com
Роман Зозуля запропонував всім учасникам надсилати на потреби військових по тисячі гривень.

Нападник "Дніпра" Роман Зозуля запустив в соціальних мережах флешмоб на підтримку української армії, після чого ініціативу підхопили інші футболісти.

Зозуля на своїй сторінці в Facebook напередодні написав: "Естафета. Кожен, хто її приймає, переводить 1000 гривень на рахунок. Подивимося, що з цього вийде". До посту гравець прикріпив розрахунковий рахунок, на який можна переказати кошти, а естафету передав воротарю "Дніпра" Яну Лаштувці.

За добу в акції встигло взяти участь вже кілька футболістів "Дніпра" (Лаштувка, Безус, Федецький, Шахов), після чого вона стала росповсюджуватися за межі дніпропетровського клубу. Пропозицію взяти участь в естафеті отримали захисник Володимир Польовий (вже взяв участь), півзахисник Сергій Кравченко, воротар Рустам Худжамов і Станіслав Богуш, а також коментатор телеканалу 2+2 Володимир Кобельков.

Нагадаємо, Роман Зозуля, який відновлюється після серйозної травми, активно займається волонтерською діяльністю. Зокрема, футболіст створив благодійний фонд "Народна армія", покликаний допомагати українським солдатам і пораненим воїнам.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі