Гравці "Дніпра" хочуть здійснити мрію і зробити подарунок всій Україні

Поділитися
Гравці "Дніпра" хочуть здійснити мрію і зробити подарунок всій Україні Бойко та Федецький готові до вирішального матчу © prosport.tsn.ua
Дніпропетровці планують показати у фіналі Ліги Європи свій кращий футбол, а Хуанде Рамос вірить у Коноплянку.

Перед вильотом до Варшави, де завтра, 27 травня, пройде фінал Ліги Європи, гравці "Дніпра" поділилися своєю думкою про майбутню зустріч.

Захисник дніпропетровців Артем Федецький зізнався, що хотів би зробити подарунок Мирону Маркевичу і всій Українi. "Мирон Богданович каже, що він уже на сьомому небі. Селя йому сказав:" Треба, щоб ви були на восьмому". Тому зробимо все, щоб і ми були задоволені, і тренери, і наші вболівальники. Адже ми граємо для України, хочеться подарувати свято", - підкреслив Федецький в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

"Як і раніше до кінця складно усвідомити, що ми дійшли до вирішального поєдинку. Ми майже здійснили свою мрію, залишилося зробити останній крок. Ну а фінал - є фінал. Очікування, здогадки ... Ми повинні виходити і грати, показувати свій кращий футбол, а там уже - як доля розпорядиться, - сказав голкіпер "Дніпра" Денис Бойко офіційному сайту УЄФА.

Відзначимо, що "Севілью" і "Дніпро" об'єднує те, що з обома командами працював Хуанде Рамос. Разом з "Севільєю" Рамос вигравав Лігу Європи в 2006 і 2007 роках. Іспанський фахівець також не залишився осторонь і прокоментував майбутній поєдинок: "Дніпро" - це команда, яка сильна своєю колективною грою. Вони наполегливо працюють, ніколи не перестають битися, - цитує слова іспанського фахівця сайт Goal.com, - Але Коноплянка - це гравець, який дійсно виділяється в "Дніпрі". Він дуже талановитий, грає на найвищому рівні і досить кваліфікований для того, щоб перейти в один з європейських топ-клубів ".

Читайте також: Маркевич вважає "Севілью" фаворитом фіналу Ліги Європи

Фінальний матч Ліги Європи, який стане дебютною битвою за європейський трофей для "Дніпра", почнеться в середу о 21.45.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі