Гра "Динамо" в матчі з "Ренном" заслуговує позитивної оцінки – Хацкевич

Поділитися
Гра "Динамо" в матчі з "Ренном" заслуговує позитивної оцінки – Хацкевич Хацкевич прокоментував матч з "Ренном" © ФК Динамо
Наставник залишився задоволений діями своїх підопічних.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич оцінив гру команди в матчі з "Ренном "(2:1) у 3-му турі Ліги Європи.

"Сідклей, який замінив Циганкова, думаю, зіграв добре, впевнено. В першу чергу, позитивної оцінки заслуговує вся команда. Миколенко провів досить сильний матч: відпрацьовував в обороні, так і в атаці. До нього претензій взагалі немає. Потрібно тільки набиратися досвіду.

Сьогодні було більше боротьби, французький футбол більш силовий. На сьогоднішній момент - оптимальний склад, і є результат. Коли у нас була можливість, ми проводили атаки. Досить грамотно оборонялися. Під час гри були різні моменти. У нас був брак в середній зоні, це футболісти "Ренна" нас змушували помилятися. Але ми витримали, витерпіли. Хлопці заслуговують на повагу", - повідомив Хацкевич.

Перемога дозволила "Динамо" піднятися на друге місце в турнірній таблиці Ліги Європи. В активі у "біло-синіх" 5 очок - стільки ж у "Астани", яка зіграла внічию з "Яблонцем" (1:1).

"Ренн" - "Динамо" 1:2: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі