Головний тренер «Челсі» покинув свою посаду

Поділитися
Головний тренер «Челсі» покинув свою посаду © sport-xl.net
Головний тренер «Челсі» Роберто Ді Маттео сьогодні вранці був звільнений від займаної посади через незадовільні результати.

Наставник лондонського клубу «Челсі» Роберто Ді Маттео покинув свій пост. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті англійської команди.

Вчора «Челсі» з розгромним рахунком 3:0 програло туринському «Ювентусу» в 5 турі групового етапу Ліги Чемпіонів. У групі лондонський клуб з 7 очками займає третій рядок.

«Оскільки гра і результати команди останнім часом були недостатньо гарні, власник клубу і рада директорів вважають, що команді потрібні зміни, щоб рухатися в правильному напрямку напередодні важливої частини сезону. Наша мета незмінна - залишатися конкурентоспроможним клубом у всіх турнірах.

Власник клубу і рада директорів висловлюють подяку Роберто за все, що він зробив для нас починаючи з березня, коли він самостійно очолив команду. Роберто допоміг привести нас до історичної перемоги в Лізі чемпіонів, а також виграв з командою сьомий за рахунком трофей Кубка Англії. Ми ніколи не забудемо його вагомий внесок в історію клубу, і він завжди буде на «Стемфорд Брідж» бажаною персоною.

Про призначення нового головного тренера команди незабаром буде повідомлено додатково», - йдеться в заяві на офіційному сайті лондонського клубу.

Раніше з'явилася інформація про те, що до кінця поточного сезону «Челсі» може очолити його колишній тренер Авраам Грант. !zn

Читайте також:

«Шахтар» обіграв «Челсі» з рахунком 2:1 і став лідером групи Е Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

«Газпром» став енергетичним партнером «Челсі»

«Челсі» готовий викласти 100 млн євро за Роналду та Ігуаїна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі