Головний тренер збірної Словенії радить українцям побоюватися його підопічних

Поділитися
Головний тренер збірної Словенії радить українцям побоюватися його підопічних Катанець у складі України виділив Коноплянку і Ярмоленка © siol.net
Сречко Катанець порівняв матчі плей-офф з боксерським поєдинком і заявив, що його підопічні зможуть доставити проблеми збірній України.

Головний тренер збірної Словенії Сречко Катанець вважає, що українські футболісти у матчах плей-офф кваліфікації Євро-2016 повинні побоюватися його підопічних.

"Ми повинні залишатися реалістами і вірити в свої шанси. Я з оптимізмом дивлюся на майбутні матчі, тому що у всіх поєдинках відбіркового турніру, крім стартового матчу з Естонією, ми боролися з сильними супротивниками на рівних. Ми не дали спуску ні Англії, ні Швейцарії, так що, думаю, українці мусять нас боятися. До того ж у нас є деякі особливості, які можуть доставити серйозні проблеми нашим конкурентам. Які? Побачите у Львові і Мариборі", - сказав Катанець в інтерв'ю "Команді".

Також він охарактеризував гру української збірної: "Я переглянув всі ігри нашого майбутнього опонента у відборі до Євро-2016. Дуже важливо, що у 10-ти поєдинках "синьо-жовті" пропустили лише чотири голи. Але, з іншого боку, Україна так і не змогла розпечатати ворота Іспанії та Словаччини. Суперник діє компактно, потужно і має в своєму складі технічних виконавців. Особливо це стосується флангових атакуючих гравців - Коноплянки та Ярмоленка".

Матчі плей-офф Катанець порівняв з боксерським поєдинком: "Матчі плей-офф - це як боксерський поєдинок. Ніхто не може бути спокійним, навіть найкраща команда здатна поступитися в подібних умовах гри".

Нагадаємо, що поєдинки проти збірної Словенії в рамках плей-офф до Євро-2016 підопічні Михайла Фоменка проведуть 14 листопада (у Львові) і 17 листопада (у Мариборі).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі